Wilssons Byggservice är ett byggföretag i Falköping som startades 2006, men arbetserfarenheten går tillbaka betydligt längre än så. Tony Wilsson har jobbat inom byggbranschen sedan mitten av 80-talet och har sedan dess arbetat som snickare, betongarbetare och plattsättare. Det är hans erfarenhet som lagt grunden till att Wilssons Byggservice är sådana mångsysslare som de är idag.

Vi har ett talesätt som vi följt strikt genom alla år, ”Skulle jag accepterat detta om det varit till mig själv?” Det verkar vara ett vinnande koncept. Vi försöker ha en öppen och god relation till våra kunder och vi tror att ärlighet varar längst.

Vi garanterar trevlig personal och ett bra resultat. Huvudsaken för vår del är att du som kund är nöjd, för nöjda kunder är det vi som företag lever på.

 

 

Bra att veta

Företaget innehar F-skattsedel.

Wilssons Byggservice fick våren 2014 högsta kreditvärdigheten AA av Soliditet.

“Hej Marcus och tack för ett trevligt samtal ! Din firma Wilssons Byggservice har den 2014-02-01 fått högsta kreditvärdering AA, Stort grattis till det, Du har möjlighet att begära ut ett diplom på verksamheten, Det är ju bara drygt 9% som klarar av det av alla Sveriges företag. Vänligen gå in på www.soliditet.se för att läsa mer om oss och information kring värderingen!”